Help

Hoe surf ik op deze website?

Op de startpagina (of homepage) vind je linksboven een handige snelmenu met daarin: openingsuren en contact, het stratenplan, OCMW, meldingen,…

Centraal op de pagina vind je recente nieuwsberichten en de activiteiten die de komende dagen in onze gemeente plaatsvinden. Door op [lees meer] per nieuwsbericht of activiteit te klikken, krijgt je de volledige informatie hierover te zien.

Wil je meer nieuwsberichten bekijken, dan klik je op [bekijk alle], waarna je alle actuele berichten kan zien.

In onze activiteitenoverzicht (rechts) kan je je navigeren in de kalender en daar vind je zeker een leuke activiteit om je vrije tijd op te vullen. Om alle evenementen te zien , pas je dezelfde werkwijze toe als bij het nieuws.

Verder kan je via de thematische indeling bovenaan surfen naar allerlei praktische informatie. Zo vind je er ondermeer de thema's : algemeen, bestuur, diensten, leefmilieu, leven & welzijn, vrije tijd en wonen en bouwen met telkens onderliggende informatie, duidelijk gestoffeerd met mooie foto’s.

Wens je snel heel concrete info hebben,  dan kan je ook een zoekterm intikken linksboven. Als je dan op zoek klikt, krijg je een lijst met pagina's waarin de zoekterm voorkomt. Daaruit kan je dan je keuze maken.

Links in beeld vind je enkele snelknoppen terug waarmee je de publicaties kan nalezen, het digitaal loket kan bezoeken, of navigeren per doelgroep of levenscyclus.

Het is ook mogelijk om van iedere pagina een printvriendelijke versie af te drukken, een pdf-bestand te maken.

Je kan je altijd gratis abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief of rss-feed (RSS is een eenvoudige manier om steeds op de hoogte te zijn van de meest recente informatie. Dankzij RSS word je automatisch verwittigd als er iets nieuws verschijnt.)