Infosessie Benovatiecoach

Hebben de dak(en), vloer(en) of buitenmuren van je woning nog geen of onvoldoende isolatie? Zijn er nog ramen met enkel of oud dubbel glas? Wil je energie-efficiënte technieken installeren zoals een warmtepomp of zonneboiler?

Dan is het lonend om energiebesparende renovaties uit te voeren. Je verlaagt je energiefactuur en je verbetert het comfort van je woning zowel tijdens winter als zomer. Bovendien zal de verkoopwaarde van je woning aanzienlijk toenemen.

Temeer omdat vanaf 2050 alle woningen moeten voldoen aan de energienormen van een nieuwbouwwoning vandaag. Om dit te bereiken dien je “beter” te renoveren of te Benoveren.

Je wilt één of meerdere energierenovaties laten uitvoeren maar weet niet goed hoe dit aan te pakken: “Hoe begin ik er aan ?” “Hoe vind ik een betrouwbare kwalitatieve aannemer met een correcte prijs ?” “Hoe bekom ik al de verschillende premies?”

Heb je interesse, neem dan contact op met de Benovatiecoach of laat dit weten aan het woonloket van je gemeente. Wil je een renovatiebegeleiding aanvragen, vul dan de vragenlijst in op energiehuis.igo.be. De gemeente organiseert bovendien op maandag 10 februari 2020 om 19.30 uur in de Raadzaal een infomoment voor geïnteresseerde burgers waar de Benovatiecoach zich komt voorstellen en zijn aanpak toelicht.

Wanneer gaat deze activiteit door?

BeginDatum: 10/02/20
Aanvangsuur: 19u30
Einddatum :10/02/20
Einduur:

Waar gaat deze activiteit door?