Hoe warm is jouw huis?

Benieuwd hoe jouw woning scoort op het vlak van energie? En welke maatregelen je kan nemen in je woning om je comfort te verhogen en/of je energiefactuur te verlagen? Hoeveel kost je dit? En welke premies kan je ervoor krijgen?

Surf naar www.mijnwarmhuis.be/linter  en kom het te weten!

Linter lanceerde de online tool voor renovatieadvies ‘Mijn Warm Huis’. Via enkele eenvoudige vragen berekent de gratis toepassing hoe jouw woning scoort op het vlak van energie. Je kan er maatregelen (zoals dakisolatie, nieuwe beglazing of zonnepanelen) kiezen om je woning energiezuiniger te maken. Mijn Warm Huis toont wat de impact van deze ingrepen is voor jouw woning op energetisch vlak, maar geeft ook een inschatting van de investeringskosten en de premies die je hiervoor kan krijgen. Ten slotte, wordt je ook doorverwezen naar initiatieven die de gemeente aanbiedt om je te ondersteunen bij het renovatieproces. Aan de slag!

Deze tool werd mogelijk gemaakt door een samenwerking met Interleuven in het kader van het Europese See2Do!-project waarin 17 partners uit Vlaanderen en Zuid-Nederland samenwerken rond lokale energie-acties. See2Do! wordt gefinancierd binnen het Interreg V Vlaanderen-Nederland programma, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

terug naar alle nieuws