Toneelopvoering Lief en Leed

Dit jaar trekken we met z'n allen de woestijn in op zoek naar….om dan een serieus pak geld te vinden. “Dollars in the Desert“ is een stuk van Karel Eens. Van deze schrijver speelden we o.a. “Het proces van Proske Vod”, “Met de zegen van de Heer”, “Dolle pret in ’t cabaret”, “Oorlog, Soep en Liefde” en “Pizza Mizeria”. Dus een lach is zeker nooit ver af.
We trekken met twee cowgirls door de woestijn. Eentje is gewond door een pijl van een af andere indiaan die hen overvallen heeft. En wat ontdekken ze daar in die hete woestijn? Twee slapende Mexicaanse bandieten die, volgens de dollars in hun zadeltas, hoogstwaarschijnlijk een bank overvallen hebben. Op hun beurt stelen ze de buit van de overval en de paarden. Op zoek naar een dokter om de wonde van de pijl te verzorgen, komen ze terecht in een klein grensdorpje waar ze opgevangen worden door de plaatselijke saloonbazin. Zij ontdekt de buit van de twee cowgirls, maar er zijn nog andere gure figuren die het geld goed kunnen gebruiken. Als dan ook nog de twee Mexicaanse bandieten in het dorpje arriveren, is het hek helemaal van de dam. Kortom een westernkomedie vol humor en actie.

Onze decorploeg zorgt ook dit jaar voor een prachtig decor. Geen woonkamer, maar een typisch dorpsplein uit een of andere western.

Dit jaar zijn twee nieuwe actrices onze groep komen versterken. Wij wensen hen alle succes toe.
De opvoeringen gaan door in het Parochiecentrum van Neerlinter op 29 en 30 november 2019 en 06 en 07 december 2019, telkens om 20u.

Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden of telefonisch bij Ilse Bollen (gsm 0496/26 52 97) of bij Edgard Stroobants (tel. 011/78 22 13 of gsm 0479/07 06 59).

Wanneer gaat deze activiteit door?

BeginDatum: 30/11/19
Aanvangsuur: 20u
Einddatum :30/11/19
Einduur: 23u

Waar gaat deze activiteit door?