INFOSESSIE EN GROEPSAANKOOP ‘ENERGIEKE DAKEN’ - Linter

groepsaankoop

De provincie Vlaams-Brabant lanceert in mei in samenwerking met IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten de provinciale campagne ‘Energieke daken’.

De groepsaankoopactie van 2017 richt zich op dakisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen. Daarnaast zal er in elke gemeente een infosessie over deze thema’s georganiseerd worden. De Kringwinkel Hageland en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente een aantal lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal.

Interesse? Kom vrijblijvend naar de infosessie in jouw gemeente op donderdag 12 oktober 2017, om 20u in de raadzaal van het gemeentehuis van Linter, Helen-Bosstraat 43, 3350 Linter. Je krijgt er info over de campagne, de aanpak, mogelijke premies en leningen en je kan alvast kennismaken met de aannemers en installateurs.

Om zeker te zijn van uw plaats op deze interessante infoavond kan u zich inschrijven bij Verna Vanwolleghem op nr. 011/ 69 05 45 of per mail: info@beterwonenaandegete.be.

Meer info op www.vlaamsbrabant.be/groepsaankoop