Toneelvoorstelling: In de sacoche

Ook dit jaar brengt “Lief en Leed” – Neerlinter weer een knotsgekke klucht.  Dit jaar kozen we voor “In de Sacoche” van Pol Anrys. Een verhaal waarin de oude zegswijze “Hoogmoed komt voor de val” nog maar eens waarheid wordt.

Max, een brave schoenmaker, die ook wat lederwaren en handtassen verkoopt, heeft via het internet een vrouw, Babara, gezocht en is er ook mee getrouwd.  Wat hij niet wist, was dat zijn kersverse vrouw ook een volwassen dochter mee in het huwelijk brengt.

Als hij na een weekendje vissen terug thuis komt, heeft Barbara zijn schoenmakerij in de kelder gedumpt en de winkel omgetoverd in een “sacochenwinkel”.  Maar alsof dat nog niet genoeg is, wil ze ook nog een contract met “Handtassen Delvaux” binnenhalen.  Om dat doel te bereiken wil ze tot het uiterste gaan.  Dat is echter zonder Max en Virginie, een vroegere vriendin van Max, gerekend.

Een hele reeks hilarische toestanden volgen elkaar op.  Te veel om op te noemen.  Een lach is nooit ver weg.

Deze klucht wordt u gebracht op vrijdagen 24 november en 01 december en zaterdagen 25 november en 02 december 2017 in het Parochiecentrum te Neerlinter telkens om 20u. Kaarten kan je verkrijgen bij de leden of telefonisch bij Bollen Ilse (gsm 0496/26 52 97) of bij Stroobants Edgard (tel. 011/78 22 13 of gsm 0479/07 06 59).

Wij wensen u alvast een fijne toneelavond.

Wanneer gaat deze activiteit door?

BeginDatum: 24/11/17
Aanvangsuur: 20
Einddatum :25/11/17
Einduur:

Waar gaat deze activiteit door?