Bibliotheek

BIBNIEUWS!!!

bibweek

Winnaars zomerwedstrijd

Deze zomer was er naar jaarlijkse gewoonte weer een leuke zoektocht naar de schat van Vlieg in de bib. Er deden weer heel veel enthousiaste kinderen mee.  De prijswinnaars zijn ondertussen ook bekend!

In de categorie  3 tot 7 jaar :

  • Emma Vandervelpen
  • Lenn Kusters
  • Marieloe Vanderloock

In de categorie 8 tot 12 jaar :

  • Sam Vanex
  • Merel Nijs
  • Mats de Baere

Op 7 oktober mogen jullie je prijs komen ophalen tijdens het gratis ontbijt ter gelegenheid van de bibweek. Om 10 u 30 is de plechtige prijsuitreiking!

Nieuw mailadres

Nieuwe e-mailinfrastructuur
Klik om te vergroten

Gopress

Steeds meer bibbezoekers lezen hun krant, magazine of artikels in de online persdatabank Gopress. Pas kwamen er heel wat nieuwe titels bij zoals Humo, MO*, Le Soir, de Volkskrant, de Zondag...

Doorzoek thuis en in de bib gratis alle Vlaamse kranten en een aantal tijdschriften. De artikelen zijn beschikbaar vanaf twee dagen na publicatie. Voorwaarde is lid te zijn van onze bibliotheek! Dan kan je  gratis gebruik maken van het Krantenarchief.

Hoe werkt het?  

Meld je aan via Mijn Bibliotheek, de online toepassing voor al je bibliotheekactiviteiten. De eerste keer dat je Mijn Bibliotheek gebruikt, moet je je registreren.

Surf naar linter.bibliotheek.be en klik bovenaan rechts op de knop ‘Mijn Bibliotheek’.  Maak een profiel aan door op de knop ‘registreren’ te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Eens geregistreerd, kan je in de toekomst aanmelden met je eigen gekozen gebruikersnaam en paswoord.

Ben je aangemeld? Klik in de linkerkolom op ‘Gopress Krantenarchief’ en krijg meteen toegang tot het krantenarchief van alle Vlaamse kranten en enkele tijdschriften.

Welke kranten en tijdschriften kan je raadplegen? De Standaard, De Morgen, Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Krant van West-Vlaanderen, De Tijd, Knack, Trends, Klasse,…

Contacteer ons

Grote Steenweg 66
3350 Linter
tel. 011 78 10 77
bibliotheek@linter.be

Openingsuren

Din./Don. /Vrij.

18.00-20.00u

Woensdag

15.00-17.00u

Zaterdag

10.00-12.00u

Sluitingsdagen